Luotettavaa tilitoimistopalvelua kaikenkokoisille yrityksille.

Kirjanpito- ja tilitoimistopalvelut meiltä

Alkukartoituksen jälkeen annamme sinulle tarjouksen ja maksat ainoastaan käytetystä ajasta (sopimusveloitus). Saat yhteyshenkilöksesi taloushallinnonammattilaisen, joka hoitaa yrityksesi kirjanpidon, palkanlaskennan sekä kausiveroilmoitukset.

Kirjanpito

Kuukauden aikana kertyneiden tositteiden perusteella tehty juokseva kirjanpito. Tulos voidaan raportoida myös kustannus paikoittain tai vaikkapa osastoittain, joka mahdollistaa projektikohtaisen kustannuseurannan. Myös taloyhtiöiden kirjanpito.

Palkanlaskenta

Hoidamme säännöllisen ja kertaluontoisen palkanlaskennan ja halutessasi toimitamme palkkatositteet suoraan työntekijälle. Palkat sekä matkalaskut toimitetaan suoraan tulorekisteriin.

Kuukausittaiset viranomaisilmoitukset

(KAUSIVEROILMOITUS) Suoritamme kuukausittaiset arvonlisävero- ja työnantajasuorituslaskelmat ja tiedotamme ne sähköisesti eteenpäin. Sinulle ilmoitamme verottajalle maksettavan arvonlisäveron ja työnantajasuoritusten määrän.

Laskutus

Tarjoamme myös asiakkailemme laskutus modulin käyttöön. Laskutus modulimme on ollut todella pidetty sekä helppokäyttöinen. Laskutus modulillamme ette tarvitse erillistä laskutus ohjelmaa.

Sähköinen taloushallinto

Halutessasi hoidamme taloushallintosi kokonaan sähköisesti. Sähköistäminen ei vain automatisoi yrityksesi kirjanpitoa, vaan tekee myös koko yrityksen toiminnasta joustavampaa.

Veroilmoitukset

Veroilmoitukset lähetetään sinulle sähköisesti tilinpäätöksen vahvistamisen jälkeen.

Yhtiömuodon muutokset

Käsittelemme kaikki tarvittavat ilmoitukset ja rekisteröinnit vaihtaessasi yritysmuotoa esimerkiksi toiminimestä osakeyhtiöksi. ​

VUOSI-ILMOITUKSET JA TILINPÄÄTÖKSEN REKISTERÖINTI KAUPPAREKISTERIIN

Aloittavalle yritykselle

Jätä talousasiasi osaaviin käsiin

Oletko perustamassa uutta yritystä? Varmasti haluat, että yrityksesi talous hoidetaan heti alusta alkaen asiantuntevalla otteella. Helpota omaa taakkaasi yrityksesi perustamisvaiheessa ja valitse tilitoimisto, joka hoitaa kaikki tarvittavat talousasiat puolestasi, heti perustamisesta lähtien. Tämä säästää aikaasi ja auttaa sinua keskittymään yrityksen toiminnallisiin asioihin.

Henkilökohtaista perehdytystä ja neuvontaa

Jokaisen yrityksen johtohenkilön tulisi tietää taloushallinnon perus asiat. Mikäli sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta, ei hätää! Perehdytämme sinut. Ymmärrys talousasioista auttaa sinua kehittämään koko yrityksen toimintaa. Palvelemme yrityksiä Mäntsälä, Lahden ja koko Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä tilitoimistoomme, niin kerromme palveluistamme lisää.

E-Tasku

Toimita kuitit, dokumentit ja matkalaskut sähköisesti kirjanpitäjällesi

Skannaa kuitit kirjanpitoon
Älä enää ikinä hukkaa firman kuitteja tai tositteita.

Hoida matkalaskut minuutissa
● Helppokäyttöisin matkalaskuohjelma mobiilissa ja selaimessa.

Pidä dokumentit tallessa
● Tallenna yritystoiminnan dokumentit ja asiakirjat eTaskuun.

E-Tasku

Toimita kuitit, dokumentit ja matkalaskut sähköisesti kirjanpitäjällesi

Skannaa kuitit kirjanpitoon
Älä enää ikinä hukkaa firman kuitteja tai tositteita.

Hoida matkalaskut minuutissa
● Helppokäyttöisin matkalaskuohjelma mobiilissa ja selaimessa.

Pidä dokumentit tallessa
● Tallenna yritystoiminnan dokumentit ja asiakirjat eTaskuun.

Hinnoittelu ja arviointi

Vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla

Haluatko että tilitoimistosi olisi oma-aloitteisesti mukana toiminnassasi? Työskenteleekö nykyinen toimistosi hiljaisesti taustalla lähettäen vain kerran kuukaudessa raportin, josta et saa oikein mitään irti?

Vaadi tilitoimistoltasi enemmän. Valitse tilitoimisto, joka pyrkii oikeasti vaikuttamaan tulokseesi positiivisesti ja etsii keinoja tämän saavuttamiseksi. ​

Me tuotamme palveluita, joista molemmat osapuolet hyötyvät. Seuraamme yritystäsi aktiivisesti talouden näkökulmasta. Neuvomme, kommentoimme ja esitämme huomioita, joiden avulla kehität liiketoimintaasi paremmaksi.

Tilipalvelu Jalava - Luotettavaa palvelua

Tietoa meistä

Tilitoimisto Jalava on kullanarvoinen kumppani kirjanpito- ja tilitoimistoasioissasi. Palvelumme kattavat tilitoimistopalvelut aina peruskirjanpidosta palkanlaskentaan ja laskutukseen sekä kassavirtalaskelmiin. Rekisteriseloste

Tilipalvelu Jalava Oy

Osoite
Hemmintie 10 D 26
04600 Mäntsälä

Y-Tunnus 3120701-2

Sähköposti
riitta@tilipalvelujalava.fi

Puhelin
0400 874 530